• PERMANENTKY 2022

  • NESURFUJTE NA NETE,

    SURFUJTE S NAMI!

  • STAND UP

    PADDLEBOARDING

    SKÚSENÍ INŠTRUKTORI, POŽIČOVŇA, LEKCIE,
    TEAMBUILDINGY, ZÁŽITKY AJ ADRENALÍN!

about-img
STAND UP PADDLE BOARDING

Čo je SUP

Slangovo „SUP“, je najrýchlejšie rozvíjajúci sa vodný šport v súčasnosti. Podobá sa na klasické surfovanie pri ktorom jazdec stojí na doske, no k pohybu využíva pádlo. Paddleboarding ponúka široké využitie. Môžeš si len tak zapádlovať a oddýchnuť na kľudnej vode, zacvičiť si yogu, zažiť adrenalín a vyblázniť sa na divokej rieke, alebo objavovať nové miesta, na ktoré by si sa inak nedostal… A práve vďaka svojej jednoduchosti a univerzálnosti sa SUPovanie teší veľkej obľube po celom svete.

  • jednoduché ovládanie a všestrannosť, zlepšuje rovnováhu a celkovú pevnosť tela
  • aktívne trávenie Vášho voľného času s rodinou či priateľmi v prírode
  • zábavné cestovanie po vodných plochách a preskúmavanie doteraz neobjavených kútov

PONUKA DOSIEK A CENNÍK

U nás si môžeš vyskúšať rôzne typy paddleboardov. Máme kvalitné dosky pre úplnych začiatočníkov, pre ľahších, ale aj tažších jazdcov, stabilné, no aj rýchle pretekárske modely pre profesionálov. A to najdôležitejšie je, že ťa na Vodnom diele nečaká žiadne fúkanie dosiek! Boardy sú pre teba pripravené 7 dní v týždni. Skrátka prídeš, požičiaš a pádluješ. Na požiadanie ti dosku s príslušenstvom zbalíme do kompaktného batohu.

Dĺžka prenájmu SUP Kayak
1 hodina 8 € 10 €
1 deň 25 € 25 €
Permanentka* 10 vstupov 50 €
Permanentka* celosezónna
Oprávňuje držiteľa k zapožičaniu ktoréhokoľvek dostupného paddleboardu, pádla, vaku a obalu na telefón v požičovni 1x za deň na 1,5 hodiny.
80 €
Lekcia s trénerom + Paddleboard 18 € / hodina
DOPLNKY (+1€): nepremokavý vak, obal na mobil, leash, extra vesta, extra pádlo

* Karta je neprenosná a môže byť použitá iba oprávneným držiteľom.
Platí celú letnú sezónu máj - september 2022. Otváracie hodiny požičovne môžu byť upravené podľa počasia. V prípade nálezu karty prosíme o vrátenie na požičovni paddleboardov Vodné dielo Žilina, alebo na recepcii eXtreme Park.

Paddleboardy a príslušenstvo

V prípade záujmu o nákup vlastného paddleboardu a príslušenstva nás kontaktujte.

+421 905 591 480
paddleboard

O nás

Skúsení inštruktori, požičovňa, lekcie, teambuildingy, zážitky aj adrenalín!

Športový klub Chicken SUPreme team je registrované občianske združenie a bol v roku 2018 pri vzniku Slovenskej paddleboardovej federácie. Jedným z našich hlavných cieľov je rozširovať rekreačnú aj súťažnú paddleboard komunitu a propagácia myšlienok starostlivosti o vodné zdroje a životné prostredie.

Poslaním združenia je hlavne uspokojovanie všestranných záujmov a záľub ľudí v oblasti vodných a adrenalínových športov, vytváranie podmienok pre upevňovanie ich zdravia, zvyšovanie ich športovej výkonnosti a telesnej i duševnej zdatnosti. Združenie sa usiluje o vzdelávanie verejnosti a rozvoj jej pozitívneho vzťahu k prírode, špeciálne k starostlivosti o vodu a vodné zdroje, kladením dôrazu na trvalo udržateľný rozvoj a zlepšovanie kvality životného prostredia.

Naša špecialita je divoká voda. Veľké vlny a pereje, tam sme doma. Máme na paddleboardoch zjazdených viacero riek na Slovensku, no ani Alpy či Balkán nám nie sú cudzie. Zároveň sa neustále snažíme prinášať novinky zo sveta paddleboardov. Neváhaj a pridaj sa k nám!

Nájdeš nás v eXtreme Parku pri Vodnom diele v Žiline. Táto vodná nádrž ponúka ideálne podmienky na vyskúšanie SUPu pre začiatočníkov, ale aj dostatok priestoru na tréning pre pokročilých. V prípade nepriaznivých podmienok meníme paddleboardové dosky za iné. V zime snowboard, alebo splitboard a v lete napríklad longboard, wakeboard, či surf.

POVEDALI O NÁS

Referencie

FOTOGALÉRIA

KONTAKTY

Cesta na Mojš 1375, Žilina
Júl - August denne 10:00 - 20:00
Zvyšok roka podľa počasia 13:00 - 20:00
facebook logo instagram logo